Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

canicula cfr

Dată fiind prognoza meteo, care anunță temperaturi caniculare de până la 36 de grade Celsius, CFR Călători a lansat un set de măsuri pentru cei care aleg să meargă cu trenul. 

 

„Persoanele cu sensibilitate crescută la căldură sau care suferă de anumite afecțiuni să ia măsuri suplimentare la efectuarea călătoriilor în perioadele cu temperaturi ridicate, să aibă întotdeauna la ei o sticlă cu apă, iar dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă că o persoană are nevoie de ajutor să alerteze imediat personalul de tren”, sunt recomandările CFR Călători, postate pe pagina de Facebook a instituției.
„În zilele cu temperaturi ridicate, caniculă și disconfort termic accentuat, lucrătorii feroviari fac eforturi pentru a menține în circulație toate vagoanele și automotoarele dotate constructiv cu instalații de climatizare. Instalațiile de climatizare sunt verificate înainte de plecarea în cursă a trenurilor pentru evitarea defectărilor în parcurs. Cu toate acestea, pot apărea și situații neprevăzute”, precizează CFR Călători. (foto CFR Călători).

 

Social
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Andra Ilie

Prognoza meteo pentru ultima lună de vară

Meteorologii anunță caniculă și secetă pentru luna august. Astfel, în Prahova, media temperaturilor va fi mai mare decât cea normală pentru această perioadă, cu maxime ce se vor apropia de 40 de...