Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

canicula cfr

Dată fiind prognoza meteo, care anunță temperaturi caniculare de până la 36 de grade Celsius, CFR Călători a lansat un set de măsuri pentru cei care aleg să meargă cu trenul. 

 

„Persoanele cu sensibilitate crescută la căldură sau care suferă de anumite afecțiuni să ia măsuri suplimentare la efectuarea călătoriilor în perioadele cu temperaturi ridicate, să aibă întotdeauna la ei o sticlă cu apă, iar dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă că o persoană are nevoie de ajutor să alerteze imediat personalul de tren”, sunt recomandările CFR Călători, postate pe pagina de Facebook a instituției.
„În zilele cu temperaturi ridicate, caniculă și disconfort termic accentuat, lucrătorii feroviari fac eforturi pentru a menține în circulație toate vagoanele și automotoarele dotate constructiv cu instalații de climatizare. Instalațiile de climatizare sunt verificate înainte de plecarea în cursă a trenurilor pentru evitarea defectărilor în parcurs. Cu toate acestea, pot apărea și situații neprevăzute”, precizează CFR Călători. (foto CFR Călători).

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Național
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Canicula revine în acest weekend

Meteorologii au emis, joi, o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă vineri şi sâmbătă, temperaturile urmând să crească până la 34-36 de grade Celsius, în timp ce în sudul Olteniei şi...