Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

banesti1

În apropierea DN1, în zona în care a fost amplasată denumirea comunei Bănești (cu litere fosforescente), se amenajează acum o alee pietonală. Pe acolo trecea o cărăruie folosită de localnici pentru a ajunge fie pe platoul unde se află Primăria Bănești, fie în zona din apropierea Doftanei. 

'Nu este o investiţie de mare valoare, dar am considerat că este importantă pentru că mulți oamenii - tineri şi vârstnici, deopotrivă - efectiv folosesc această zonă pentru a ajunge inclusiv la Primărie. Acolo nu exista niciun fel de amenajare, iar atunci când ploua, oamenii urcau sau coborau cu grei în această porțiune. Așa că am decis să amenajăm o alee sigură, care să se vadă estetic și din DN1', ne-a declarat primarul comunei Băneşti, Gheorghe Stoica. Lucrarea va fi finalizată în câteva zile, în funcţie şi de condiţiile meteorologice. 
banesti2
 
sursa: campinatv.ro

 

 

Național
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Trafic blocat pe DN 2

Circulația pe DN 2, în judeţul Buzău, este blocată, vineri, după ce o cisternă încărcată cu motorină a lovit din spate un TIR cu marfă, în localitatea Poşta Câlnău. Pompierii au izolat zona,...