Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

camin cultural comarnic

După ploile abundente înregistrate în zona de nord a județului Prahova, încă o veste rea vine de la hidrologi. În Prahova este valabil un cod galben de inundații, valabil până la ora 22.00.

 

„Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în bazinele hidrografice ale râurilor: Argeș - bazin superior, Dâmbovița – bazin superior (județele Argeș și Dâmbovița), Ialomița – bazin superior și afluenți, județele Dâmbovița și Prahova, a anunțat Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor..

Citește și: Inundații la Comarnic, Breaza, Gura Vitioarei și Vălenii de Munte

 

Sâmbătă după-amiază s-au înregistrat mai multe inundații la Comarnic, Gura Vitioarei, la Vălenii de Munte și la Breaza.

La Comarnic au fost inundate două locuințe, dar și Căminul Cultural. Totodată, pe DN1, pe o bandă de mers carosabilul a fost afectat de aluviuni.

Pe lângă avertizarea hidrologilor, în zona de nord a județului Prahova este valabilă o avertizare de instabilitate atmosferică accentuată emisă de meteorologi.

inundatii prahova

aluviuni dn1 comarnic

comarnic inundatii

inundatii

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...