Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

alin moldoveanu

Alin Moldoveanu este probabil liberalul care a reușit să obțină cel mai mare procent la alegerile locale de duminică. Alegătorii din Poiana Câmpina au decis  să-i acorde lui Moldoveanu peste 80 la sută dintre voturile lor, asigurându-i astfel un nou mandat de primar.

Nici la votul politic, liberalii nu stau rău deloc la Poiana, au reușit performanța să obțină puțin peste 73 la sută din voturi, astfel că în Consiliul Local va avea o majoritate covârșitoare, 13 consilieri dintr-un total de 15. Celelalte două locuri au fost câștigate de PSD. Mai mult ca sigur, tot din partea PNL va fi ales și viitoru viceprimar al comunei Poiana Câmpina, o localitate din Prahova, aflată în imediata apropiere a municipiului Câmpina, care începe să se dezvolte spectaculos în ultimii doi ani, după ce aici au fost atrași mai mulți investitori. Acesta este cu siguranță unul dintre motivele pentru care Moldoveanu a fost preferat de majoritatea  alegătorilor.

 

 

 

 

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...