lumanari aprinse doliu

Lacrimi amare și multă tristețe, la Liceul Simion Stolnicu din Comarnic, după ce s-a aflat că un elev din clasa a IX s-a sinucis marți seară.

„Toți colegii și colegele băiatului plâng. Cu toții plângem... Era un copil deosebit. Era vesel și comunicativ, care nu a lăsat niciodată impresia că ar avea vreo problemă. Suntem bulversați și șocați de imensa tragedie. Copilul era în clasa a IX-a, profilul Uman. Era un copil deosebit”, susțin reprezentanții școlii.

În urma tragicului eveniment ca măsură s-a decis ca la lecțiile de dirigenție să participe un consilier al școlii care să prezinte un material de prevenție. „Este peste puterile noastre să înțelegem ceea ce s-a întâmplat”,  susținut directorul școlii.

Elevul, pe 22 iunie, ar fi împlinit 16 ani. Într-un gest necugetat acesta s-a spânzurat ieri seară, potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, cu un cablu de la calculator, după o discuție cu tatăl care i-ar fi reproșat că își petrece prea mult timp pe internet.

Trupul neînsuflețit va fi luat astăzi de la Serviciul de Medicină Legală.

 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Miercuri, 26 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cum parcăm în Ploieşti? Cum vrem noi...

Pe Bulevardul Republicii, pe sensul de la Nord spre Centru, imediat după intersecţia cu strada 8 Martie, se parchează... ca la mama acasă, în mijlocul gospodăriei. Doar că... aici vorbim despre...