Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

meteo prognoza anm

Meteorologii au anunțat că vremea se va încălzi în următoarele săptămâni. De astăzi însă, intră în vigoare un nou cod galben de precipitații abundente.

 

Potrivit ANM, până pe data de 25 mai, temperatura aerului va fi în scădere, în special la valorile diurne. „Astfel, mediile regionale ale maximelor vor ajunge să fie de 20 - 21 de grade, valori sub cele normale ale perioadei. Media minimelor, până pe 26 mai, va fi de 11 - 13 grade. În intervalul 25 - 31 mai temperatura aerului va fi în creștere până la medii regionale ale maximelor de 28 - 29 de grade și ale minimelor de 14 - 15 grade, valori ușor mai mari față de cele normale ale perioadei. Apoi, până la sfârșitul intervalului, mediile regionale ale maximelor se vor situa în jurul a 25 de grade, iar ale minimelor vor fi de 14 - 15 grade. Vor fi averse, mai frecvente şi mai însemnate cantitativ în intervalul 24 - 28 mai şi 31 mai - 5 iunie”, a anunțat ANM.

La munte, potrivit meteorologilor, până pe data de 25 mai, temperatura aerului va fi în scădere, în special la valorile diurne. „Mediile regionale ale maximelor vor ajunge să fie de 20 - 21 de grade, valori sub cele normale ale perioadei. Media minimelor, până pe 26 mai, va fi de 11 - 13 grade. În intervalul 25 - 31 mai temperatura aerului va fi în creștere până la medii regionale ale maximelor de 28 - 29 de grade și ale minimelor de 14 - 15 grade, valori ușor mai mari față de cele normale ale perioadei. Apoi, până la sfârșitul intervalului, mediile regionale ale maximelor se vor situa în jurul a 25 de grade, iar ale minimelor vor fi de 14 - 15 grade. Vor fi averse, mai frecvente şi mai însemnate cantitativ în intervalul 24 - 28 mai şi 31 mai - 5 iunie”, se precizează pe site-ul ANM.

 

Codul galben, emis de meteorologi, pentru precipitații abundente, este valabil de astăzi de la ora 15.00, până mâine, la ora 21.00.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...