curatenie plopeni

Un grup de tineri din Plopeni s-au organizat printr-un eveniment pe facebook denumit "Marea Curățenie", pentru a igeniza acele zone din oraș care aveau cea mai mare nevoie de curățire.

La eveniment au participat în jur de 20 de tineri înarmați cu manuși , lopeți și saci de gunoi și au redat naturii de la marginea orașului frumusețea cu care se lăuda înainte de marea urbanizare. Evenimentul a fost demarat de către un tânăr, locuitor al orașului Plopeni, care a ajuns la concluzia că un oraș frumos trebuie să fe și curat. Astfel, a atras după el și alții de seama lui și, prin intermediul rețelei de socializare, s-a dus vestea că sâmbătă, pe 21 mai, tinerii vor da un exemplu autorităților locale și vor igieniza orașul. Deși inițial pe facebook s-au anunțat peste 100 de participanți, la fața locului s-au prezentat în jur de 20, dintre care șapte au fost copii de 10-12 ani ce au învățat de la cei mai mari cum se face curățenia și cât e de important să o păstrezi. Participanții evenimentului s-au folosit de două tractoare care au dus gunoiul strâns în spații special amenajate. Au fost igienizate:  zona parcării de la intrarea în parcul industrial și balta din pădure.

Tinerii s-au declarat mulțumiți de rezultatul acțiunii lor și speră ca pe viitor să fie și alții care să li se alăture la astfel de evenimente.

curatenie-plopeni2curatenie-plopeni3curatenie-plopeni4curatenie-plopeni5curatenie-plopeni6

sursa foto: facebook

 

Articole asemănătoare
Social
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Eveniment anti-drog la Ploiești

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova (C.P.E.C.A. Prahova) din cadrul Agenției Naționale Antidrog vă invită duminică, 25 iunie a.c., începând cu ora 10.00, să participaţi la...