Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

risc inundatii cod galben prahova

Atenționarea hidrologilor este valabilă până pe 12 aprilie și vizează mai multe județe, printre care și Prahova. Codul galben emis de hidrologi este valabil până pe 12 aprilie, ora 12.00.

 

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, pe râurile din bazinele hidrografice: Vișeu, Iza (județul Maramureș), Someșul Mare (județul Bistrița Năsăud), Olt superior și afluenții Oltului din județele Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Vâlcea, Gorj și Argeș, Argeș – bazin superior (județele Argeș şi Dâmbovița), bazinele superioare ale Ialomiței, Prahovei și afluenții lor din județele Dâmbovița și Prahova, Călmățui (județele Buzău și Brăila), Buzău superior și afluenții din bazinul mijlociu și inferior al Buzăului (județele Brașov, Covasna și Buzău), Putna, Râmnicu-Sărat – bazine superioare și afluenți județele Vrancea și Buzău, afluenții din bazinul mijlociu și inferior al Bârladului – județele Bacău, Vaslui, Vrancea și Galați, afluenții mici ai Siretului şi Prutului din județele Galați și Vaslui”.

Hidrologii au anunțat că „fenomenele se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri mici din zonele de deal și de munte din județele Argeș, Dâmbovița, Prahova, Buzău, Covasna și Brașov”.

 

Până astăzi la ora 23.00 este valabil în Prahova și un cod galben de precipitații abundente.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...