post vacant agentie nationala filiala prahova

Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, filiala teritorială de îmbunătăţiri funciare Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a nouă funcţii contractuale de execuţie, vacante.

Este vorba despre patru posturi de muncitori calificaţi – Compartimentul Personal-exploatare, la sediul din Prahova, precum și de cinci posturi de muncitori calificaţi Compartimentul Personal – exploatare, la unitatea Ilfov. Candidații pentru ocuparea posturilor de muncitori trebuie să aibă şcoala generală (8 ani/10 ani) şi curs calificare profil, 5 ani, respectiv şcoala generală (8 ani/10 ani) şi şcoala profesională de profil sau şcoală generală (8 ani/10 ani) şi şcoală profesională plus curs calificare de profil, 4 ani, iar pentru ultimul post  liceu de profil sau liceu (alte specializări) şi curs calificare profil, 3 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 14 aprilie 2016, ora 16.00. Proba practică are loc pe data de 20 aprilie, ora 10.00, iar pe 4 mai, ora 10.00, are loc interviul.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...