giratoriu suspendat crapa

După ce observatorulph.ro a publicat imaginile postate pe Facebook cu o fisură apărută la giratoriul suspendat de la Păulești, reprezentanții Consiliului Județean Prahova au transmis următorul punct de vedere:

"Referitor la fotografiile și comentariul apărut miercuri, 30 martie 2016,  în publicația locală ,,Observatorul Prahovean”, în care se prezintă deficiențe de execuție („fisuri”) vă comunicăm că ”fisura” care a fost fotografiată pe coronamentul zidului de sprijin din direcția Ploiești și culeea nr. 2 de pe DJ 102, reprezintă rostul de dilatație între zidul de sprijin și culee.

Este o fisură superficială a stratului de acoperire a carcasei armate din coronament, fenomen des întâlnit pe timpul lucrărilor de execuție până la montarea dispozitivelor de acoperire a rosturilor de dilatație (nemontate până la această dată),  și nu are nici o legătură cu rezistența și stabilitatea de ansamblu a lucrării. Vă recomandăm să apelați cu încredere la personalul tehnic de pe șantier atunci când doriți să mediatizați această lucrare, și nu aveți suficiente informații de natură tehnică".

 

 

 

Articole asemănătoare
Eveniment
  • Vineri, 26 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Avertizare meteorologică de ploi torențiale

O nouă avertizare meteo intră în vigoare pentru sudul, centrul și estul țării. Sunt așteptate averse torențiale. descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat...