Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

judetean victime

Trei persoane au ajuns ieri la spital, după ce un microbuz care efectua curse regulate pe ruta Ploiești - Cosminele s-a răsturnat.

 

Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Printre victime se numără și o tânără în vârstă de 20 de ani, gravidă în luna a opta, care prezenta un traumatism cranio-cerebral, dar a fost diagnosticată și cu traumatism toracic. Un alt bărbat, în vârstă de 83 de ani, a fost diagnosticat cu traumatism toracic posterior, iar o femeie în vârstă de 28 de ani a rămas la spital după ce a fost a fost diagnosticată cu traumatism la bazin.

Potrivit medicilor, leziunile celor trei victime nu pun viața în pericol, dar necesită îngrijiri medicale.

 

Alte două persoane rănite, un bărbat în vârstă de 48 de ani și un tânăr de 28 de ani, au refuzat transportul la spital.

În microbuz se aflau nouă persoane precum și șoferul. Potrivit primelor informații, microbuzul a intrat într-un tractor, pe urmă într-un mal de pământ și, ulterior, s-a răsturnat.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...