hipotermie prahova

O femeie în vârstă de 90 de ani, din satul Poiana Trestiei, comuna Cosminele, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce temperatura corpului i-a scăzut sub limitele normale. Femeia a ajuns la Spitalul Județean Ploiești și a fost diagnosticată cu hipotermie.

Vremea capricioasă din ultima vreme încă mai face victime, deși am trecut de jumătatea lunii martie. La finele săptămânii trecute, o femeie în vârstă de 90 de ani a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, fiind diagnosticată cu hipotermie. Femeia, potrivit medicilor, suferea și de un accident vascular cerebral, motiv pentru care a fost internată la Spitalul Județean Ploiești.

De precizat ar fi faptul că, de regulă, cazurile de hipotermie se înregistrează cu preponderență iarna, din cauza expunerii prelungite la frig.

 

Articole asemănătoare
Auto-moto
  • Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Imagini de la Old Cars Rally Ploiești

Vineri, în parcarea Ploieşti Shopping City, s-a dat startul în Old Cars Rally. 25 de automobile de epocă au bucurat ochii şi sufletele pasionaţilor. Pentru posesorii lor, nu competiţia în sine este...