tentative suicid

Trei persoane au ajuns ieri la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, după ce au înghiţit diverse substanţe ori medicamente.

Primul caz a fost înregistrat ieri după-amiază, în jurul orei 14.30. O tânără în vârstă de 28 de ani a înghiţit mai multe medicamente cu intenţia de a renunţa la viaţă. Ulterior, s-a speriat. Tânăra a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde a necesitat sprijinul medicilor.

La diferenţă de câteva ore, în jurul orei 17.20, o altă tânără, de 23 de ani, din Blejoi, a necesitat îngrijiri medicale la spital, după ce a inhalat o substanţă necunoscută.

Cele două cazuri de tentativă de suicid nu au fost singurele. În jurul orei 18.20, o a treia persoană ajungea la spital, de data aceasta diagnosticul fiind intoxicaţie voluntară cu detergent şi clor. Victima, în vârstă de 38 de ani, din Ploieşti, a solicitat la scurt timp ajutorul medicilor, speriat probabil că va muri după ce a înghiţit cockteiului periculos.

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...