Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Polițiștii din Văleni au fost sesizați despre o înșelăciune comisă asupra unei adolescente prin metoda ”ghicitul”, în timp ce se afla pe B-dul Nicolae Iorga din orașul Vălenii de Munte.

 

               În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre o femeie de 33 de ani, din Florești, cunoscută cu astfel de preocupări infracționale.

               La data comiterii faptei, aceasta i-ar fi promis tinerei că îi va ghici viitorul, cerându-i să îşi împacheteze într-o hârtie cerceii și lănțicul din aur, precum şi un inel de argint, bunuri pe care ar fi reușit să i le sustragă, schimbând pacheţelul cu un altul care conţinea pietre.

 

               Prejudiciului cauzat a fost recuperat.

               Dosarul penal întocmit urmează să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte cu propunere procedurală.

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...