La sfârșitul săptămânii trecute (5 și 6 martie 2016) la Bușteni s-a desfășurat Festivalul Interjudețean de muzică și dans pentru copii ”Pentru Tine, Dragă Mamă” - ediția a III - a. Pe parcursul celor două zile de concurs, timp de 10 ore pe zi,  pe scena Centrului Cultural ”Aurel Stroe” s-au întrecut 30 de unități școlare și culturale din județul Prahova, Craiova, Ialomița și Municipiul București.

Concursul a avut două secțiuni: dans și muzică ușoară-interpretare.  Sâmbătă,  5 martie a.c. au fost premiați participanții din categoria de vârstă preșcolari și clasele primare, iar duminică, 6 martie a avut loc festivitatea de premiere a elevilor de gimnaziu și liceu.

Au fost premiate 140 de momente artistice cu locurile I, II și III, fiecare copil primind câte o medalie de participare și un trofeu pentru momentul artistic. Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul orașului Bușteni, Emanoil Savin, care a oferit, alături de trofeele participanților, și câte un frumos buchet de flori reprezentantelor juriului și coregrafelor echipelor participante.

Festivalul a fost organizat de Școala ”Nestor Urechia” din localitate, cu sprijinul Primăriei orașului Bușteni. Principalii parteneri ai Festivalului au fost Asociația Centru de Activitati Recreative și Educative ”Școala Altfel” Bușteni și Centrul Cultural Aurel Stroe.
sursa: Primăria Bușteni

 

Articole asemănătoare
Național
  • Marți, 25 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Boala care a ucis deja 23 de copii în România

Rujeola face noi victime în rândul copiilor. O fetiţă în vârstă de doar 5 luni a murit la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş” din Timişoara. Astfel, numărul deceselor cauzate de epidemia de...