Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

femeie cu varsta peste 100 de ani

Pentru 31 de femei din Prahova ziua de 8 Martie va avea o semnificație aparte. Toate au în comun faptul că au depășit venerabila vârstă de 100 de ani.

 

Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită într-un mod aparte de către Garnizoana Ploiești și Consiliul Județean Prahova, care au ales să cinstească văduvele veteranilor de război. În Prahova sunt 31 de femei cu vârsta de peste 100 de ani. Acestea sunt născute în perioada 1912 - 1916. Femeile care au depășit vârsta de 100 de ani locuiesc în Ploiești, Brazi, Jugureni, Ariceștii Zeletin, Vărbilău, Măneciu, Lipănești, Comarnic, Provița de Sus, Ariceștii Rahtivani, Sinaia, Bărcănești, Pucheni, Urlați, Colceag și Iordăcheanu.

Cea mai în vârstă femeie din Prahova este născută în 1912 și locuiește în Ploiești.

 

„Încercăm să le aducem de 8 Martie un pic de bucurie în suflet femeilor care împlinesc peste 100 de ani. Toate cele 31 de femei vor primi un buchet de flori, un tort, dar și mai multe alimente”, ne-a declarat Fabioara Ionescu, administratorul public al județului Prahova.

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...