Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

vreme anm weekend

Temperaturi scăzute, ploi, vânt și chiar ninsori pe crestele munților. Prognoza meteo nu este una indulgentă. ANM a anunțat că informarea meteorologică se menține până în această noapte la ora 23.00.

„Aria ploilor se va extinde, cuprinzând jumătatea sudică a ţării. În Oltenia, Muntenia şi în sudul Banatului se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 35...40 l/mp, iar vântul va avea intensificări temporare cu viteze de 50-60 km/h”, a anunțat ANM.

Ieri seară, în jurul orei 21.00, potrivit ANM, la Vârful Omu se înregistrau minus 6,7 grade Celsius, iar la acea oră ningea. Temperaturi scăzute, aproape de 0 grade Celsius, s-au înregistrat și la Ploiești.

De mâine însă, temperaturilor se vor menține la un nivel mai ridicat, de 15 - 16 grade și chiar mai mult în zona de câmpie.

 

     .

 

 

 

 

Național
  • Luni, 14 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Prognoza meteo pentru luni şi marţi

Luni, în ţară, valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul Moldovei şi 33 de grade în Lunca Dunării, iar...

Național
  • Duminică, 13 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Cod portocaliu de inundaţii

Este cod portocaliu de furtuni și ploi torențiale care ar putea produce şi inundaţii în vestul ţării. În Bihor, furtuna a început de aseară şi a continuat toată noaptea. La Beznea a căzut grindină, timp de o...