În cursul unei percheziții la o persoană suspectată că ar fi spart o casă din comuna Filipeștii de Pădure, polițiștii au găsit bani și contracte de amanet rezultate în urma vânzării bijuteriilor furate.

Comunicatul IJP Prahova

 În această dimineață, poliţiştii din Filipeștii de Pădure au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane bănuite de săvârșirea unui furt din locuință.

La data de 16 februarie, polițiștii din Filipeștii de Pădure au efectuat o percheziție la domiciliul unei persoane din comuna Iedera, județul Dâmbovița.

Citește și RAZIE ÎN PLOIEŞTI. PE CINE CAUTĂ POLIŢIŞTII ŞI JANDARMII

Din cercetări reiese că, în cursul lunii ianuarie 2016, aceasta ar fi pătruns într-o locuință din comuna Filipeștii de Pădure, de unde ar fi sustras mai multe bijuterii. Prejudiciul cauzat este estimat la 3.000 de lei.

În urma percheziției, polițiștii au reținut o persoană, care urmează a fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, au fost ridicate contracte de amanet și suma de 2.000 de lei.

La activități au participat și jandarmi.

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Ploi și furtuni, până sâmbătă

Este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea, pentru toată ţara. De joi și până sâmbătă va ploua torenţial şi se vor produce furtuni, în special în regiunile din sud, centru şi est....