Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

primaria aricestii rahtivani

La controlul Curții de Conturi Prahova s-a constatat că angajați și aleși locali din Ariceștii Rahtivani au beneficiat de cursuri de școlarizare și de cazare la tarife supraevaluate.

Potrivit Curții de Conturi, „din verificarea efectuată s-a constatat că entitatea a plătit nelegal în anul 2014 de la art. bug.20.30.30, suma de 56.540 lei reprezentând servicii de cazare pentru salariaţi şi aleşi locali care au participat la cursuri de perfecţionare la preţuri supraevaluate şi pentru care, în timpul misiunii de audit, au fost calculate accesorii la data de 30.06.2015 în sumă de 14.525,44 lei”.

Suma totală care trebuie returnată se cifrează, astfel, la 71.000 de lei. Potrivit aceluiași raport, s-a dispus aplicarea măsurilor pentru stabilirea întinderii prejudiciilor şi recuperarea acestora, prin extinderea verificărilor asupra plăţilor efectuate pentru pregătire profesională, operaţiuni la care s-au constatat abateri cauzatoare de prejudicii, prejudiciile cuprinse în Raportul de audit fiindestimate la 56.540 lei reprezentând servicii de cazare pentru salariaţii care au participat la cursuri de perfecţionare la preţuri supraevaluate, pentru imobilizarea sumei fiind calculate dobânzi de 14.525,44 lei”.

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Eveniment
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Roxana Tănase

Incendiu la o casă din Poiana Câmpina

Incendiul a izbucnit vineri după-amiază, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, iar casa a ars în totalitate. Potrivit primelor informații, focul a cuprins o casă bătrânească, pe o suprafață...