Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Un bărbat condamnat de autoritățile din Italia la o pedeapsă de 10 ani şi 6 luni închisoare a fost depistat de judiciariștii prahoveni.

 

 În ziua de 09.02.2016, în urma activităţilor desfăşurate, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Biroul Urmăriri, cu sprijinul acordat de polițiști din cadrul Postului de Poliţie Iordăcheanu, au depistat şi reţinut  un bărbat cu domiciliul în com. Podenii Noi, pe numele căruia autorităţile judiciare din Italia au emis un Mandat European de Arestare în vederea depistării, reţinerii şi extrădării.

Bărbatul a fost condamnat de Curtea de Apel Brescia-Italia la o pedeapsă de 10 ani şi 6 luni închisoare (din care mai are de executat 9 ani şi 7 luni), pentru comiterea a infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori.

 

Urmăritul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, care a dispus reţinerea sa pentru 24 ore. Ulterior a fost prezentat la instanţa Curţii de Apel Ploieşti, care a emis mandate de arestare preventiv, urmând a se dispune asupra extrădării către autorităţile italiene.

Bărbatul a fost încarcerat în Arestul I.P.J. Prahova.
sursa: IJP Prahova

 

Eveniment
  • Joi, 17 August 2017
  • De Andra Vlad

Trei incendii au izbucnit, simultan, în Prahova

Pompierii militari prahoveni sunt în alertă, fiind chemați să stingă trei incendii care au izbucnit simultan în localități diferite. Astfel, la ora 12:30, sunt înregistrate incendii de vegetație...