accident baltesti

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp la Bălțești. Un pieton a fost acroșat de un autoturism. În această dimineață un alt accident s-a produs pe strada Ștrandului din Ploiești. Două autoturisme au intrat în coliziune.

La fața locului s-au prezentat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței. În acest moment, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova acordă îngrijiri medicale pietonului rănit.

Tot astăzi, pe strada Ștrandului s-a produs un accident ca urmare a coliziunii a două autoturisme. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Ambulanței. O persoană a fost rănită, dar se pare că a refuzat transportul la spital. Traficul în zonă a fost dirijat.

Ieri, în aceeași zonă a avut loc un alt accident, tot ca urmare a coliziunii între două autoturisme. O tânără de 19 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu traumatism cranio-cerebral și o plagă frontală.

 

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Sâmbătă, 24 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Coregrafie superbă realizată de fanii Petrolului

Petrolul dispută în această seară returul barajului de promovare în Liga a 3-a, contra celor de la Dentaş Tărtăşeşti. În tur, ploieștenii s-au impus cu 3-0. Fanii ”lupilor” au luat cu asalt Arena...