Zilele Oraşului Buşteni, eveniment organizat de administraţia locală, debutează joi 4 februarie 2016, la Partia Kalinderu, de la orele 09.00.

Acolo se va desfăşura Cupa Oraşului Buşteni la Schi Alpin, competiţie dotată cu premii în valoare totală de aproximativ 16.000 lei. Este important pentru iubitorii de schi să ştie că înscrierile se fac începând cu ora 09:00, iar concursul începe la ora 10:00.

Vineri 5 februarie, între orele 8:00 – 11:00, se filmează emisiunea aniversară „Neatza cu Răzvan şi Dani”, 8 ani la Antena 1, în direct de pe Pârtia Kalinderu.

Duminică 7 februarie, în Sala de Sport din cartierul Silva publicul va asista la finala Cupei Oraşului Busteni la Fotbal.

Vineri, sâmbătă şi duminică sunt programate spectacole în aer liber pe Domeniul Schiabil Kalinderu.

sursa: max-media.ro

 

Articole asemănătoare
Monden
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Redacția Observatorulph.ro

Bingo Uniplay Show a ieșit din grila Antenei 1

Bingo Uniplay Show, emisiune care ar fi trebuit să fie în grila Antenei 1 de astăzi, a dispărut din grila postului TV. Organizatorul Uniplay a anunțat în urmă cu două zile că emisiunea nu se va mai...

Viața Prahovei
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Alegeri parţiale în Prahova

Aproximativ 30.000 de prahoveni aștepati pe 11 iunie la vot să-şi aleagă primarul. Alegerile parţiale, pentru desemnarea primarilor, vor avea loc pe 11 iunie. Atenţie, însa! Campania electorală va...