concurs ploiesti caragiale

Muzeul „I. L. Caragiale” din Ploieşti, secţie a Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, organizează în perioada 30-31 ianuarie 2016, Concursul interjudeţean de interpretare a personajelor caragialiene „Caragiale, contemporanul nostru”. Concursul va fi unul special. Concurenții vor fi filmați, iar imaginile vor fi postate pe youtube. Concursul va putea fi urmărit și în timp real, imaginile putând fi vizionate pe un ecran amplasat în incinta muzeului.

Concursul, devenit o tradiţie a instituţiei de cultură, ajuns la cea de-a XIX-a ediţie, a atras în listele sale de înscriere, anul acesta, peste 50 de trupe de actori –elevi ai şcolilor din judeţul Prahova şi din ţară – Argeş, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu. Şi anul acesta la împlinirea a 164 de ani de la naşterea dramaturgului, micii artişti, prin talentul lor, vor aduce în prim plan lumea plină de culoare a personajelor lui Caragiale.

Evenimentul va fi filmat şi va putea fi urmărit în timp real pe ecranul amplasat în incinta muzeului. De asemenea, cu o întârziere de câteva ore, acesta va putea fi accesat pe site-ul histmuseumph.ro, pe paginile de facebook ale Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova şi Muzeului „I. L. Caragiale”, cât şi pe youtube.

 

Național
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Cod roşu de caniculă - premieră în România

Ministerul de Interne este reunit la această oră în şedinţă de urgenţă. Reprezentantul ANM a declarat în şedinţa internelor că, după codul galben de joi, urmează să emită cod portocaliu de caniculă...

Info Prahova
  • Miercuri, 28 Iunie 2017
  • De Roxana Tănase

Videoconferinţa cu prefecţii pe tema caniculei

Conducerea Prefecturii Prahova, reprezentanţii Consiliului Judeţean, precum şi zeci de directori de deconcentrate participă lă această oră (18.00) la o videoconferinţă care are ca temă prevenirea...