Observatorulph.ro a publicat săptămâna trecută articolul PRIMARUL DIN LIPĂNEŞTI A INSTALAT CAMERE VIDEO ÎN ŞCOLI. CE A VĂZUT L-A SCOS DIN SĂRITE. La solicitarea redacției noastre pentru un punct de vede, conducerea Inspectoratului Școlar Prahova susține că în afara examenelor naționale, camerele de supraveghere în sălile de curs pot funcționa numai cu acordul cadrelor didactice. 

Știrea inițială:
La sfârşitul anului trecut, în şcolile din Lipăneşti au fost montate camere video de supraveghere pentru a creşte gradul de siguranţă al elevilor. Investiţia a fost aprobată de Consiliul Local Lipăneşti, în urma unui proiect iniţiat de directorul şcolii Zamfira, care este şi ales local. Într-o dimineaţă, primarul comunei, Robert Nica, a constatat că mai multe camere de supraveghere au fost deconectate de învăţători, astfel încât nu va putea fi soluţionat prea uşor furtul telefonului mobil al unei eleve.

Punctul de vedere al Inspectoratului Școlar Prahova despre acest incident:

 

Articole asemănătoare
Lipănești
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Energia electrică întreruptă la Lipănești

Locuitorii din Lipănești nu au miercuri energie electrică între orele 08.30-16.30, ca urmare a unor intervenții ale angajaților SDEE Muntenia Sud.  Potrivit unui anunț făcut pe facebook de către...