Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

petrecere revelion ploiesti

Peste 400 de persoane de vârsta a treia se pregătesc pentru Revelion, ce-i drept cu o întârziere de aproape patru săptămâni de la trecerea în noul an. Tradiționala reuniune va avea loc pe 29 ianuarie.

 

De data aceasta, reprezentanții Asociației Pensionarilor Prahova susțin că în spatele acțiunii nu s-ar afla niciun partid politic. Fiecare participant ar urma să achite suma de 70 de lei. Evenimentul ar urma să aibă loc la un local situat la ieșire din Ploiești.

Coincidență sau nu, în ultima săptămâna, mai multe cluburi ale pensionarilor au fost vizitate de reprezentanți ai PSD, printre cei prezenți la reuniuni fiind Cristian Ganea, primarul municipiului, dar și parlamentarii Daniel Savu și Ion Eparu. Reprezentanții Asociației au anunțat că așteaptă ca toți liderii partidelor politice să inițieze astfel de întâlniri, pentru ca pensionarii să aibă ocazia să-și spună păsurile.

 

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și cod galben de ploi în Prahova

Meteorologii au emis un cod galben de ploi valabil în mai multe localități din Prahova. În rest, temperaturile vor urca până la 34 de grade Celsius. Potrivit ANM, codul galben este valabil astăzi în...

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...