vlad ulmanu

Moartea fulgerătoare a fostului rector al Universității Petrol-Gaze Ploiești, Vlad Ulmanu, a îndoliat UPG-ul. Sute de studenți și foști elevi ai profesorului și-au exprimat pe paginile de socializare regretul pierderii celui pe care l-au apreciat și respectat în decursul anilor de studenție.

„A fost un profesor bun, pe care nu încerci să-l uiți”!, „Condoleanțe! A fost și profesorul meu”, sunt doar două dintre mesajele postate pe Facebook de cei care i-au fost studenți.

Condoleanțe au fost postate pe paginile de socializare și de către foștii studenți al celui care, în perioada 2004 - 2012, a fost rectorul universității.

Citește și: Doliu în UPG Ploieşti. A murit fostul rector

Vlad Ulmanu a murit în noaptea de marți spre miercuri, după o lungă și grea suferință, la numai 71 de ani. Înmormântarea va avea loc vineri, la Cimitirul Sf. Vineri, de pe Calea Griviței, Sectorul 1, din București. Dumnezeu să-L odihnească în pace!

 

condoleante ulmanu

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Medici acuzaţi de moartea unui bebeluş

Scandal şi acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Părinţii unui bebeluş de patru luni spun că acesta ar fi murit după ce, în ultima lună, au mers cu el la mai multe spitale şi...

Social
  • Sâmbătă, 22 Aprilie 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante la UPG Ploiești

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 13 funcții contractuale de execuție, vacante. Universitatea Petrol - Gaze Ploiești scoate la...