Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

stadion-petrolul-ploiesti.jpg

Discuțiile pe tema încredințării mărcilor de la Petrolul ar putea fi finalizate în cel mult în două luni. Un PFA din Câmpina va realiza expertizarea mărcilor.

Primăria Ploiești a organizat licitație pentru desemnarea unei firme care să efectueze servicii de evaluare a celor șase mărci ale Petrolului Ploiești, respectiv: F.C. Petrolul Ploiești, Fotbal Club Petrolul, F.C. Petrolul Ploiești 1924, Petrolul Ploiești, Petrolul 52 și Petrolul 95.

Termenul limită de depunere a ofertelor a fost la începutul lunii februarie, după mai multe licitații în care nu s-a prezentat nicio firmă. Mai nou însă, în urma achiziției publice, a fost selectat să efectueze licitația PFA Constantin Valerica. Prețul pentru serviciile de expertizare este de 33.000 lei fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini al achiziției publice, termenul de prestare a serviciilor de evaluare este de trei luni de la data emiterii de către autoritatea contractantă a ordinului de începere sau a comenzii de lucru.

Trebuie precizat că anul trecut, pe 21 decembrie, un ales local și-a dat demisia din Consiliul Local Ploiești motivând că este nemulțumit de faptul că proiectul privind cedarea mărcilor nu a fost introdus pe ordinea de zi.

Citește și: Ședința tensionată. Alesul local Florin Neagu și-a dat demisia din Consiliul Local

La respectiva ședință, la care au luat parte și suporteri ai Petrolului, s-a avansat ca termen pentru aprobarea unui proiect referitor la cedarea mărcilor data de 15 februarie. Până acum însă un astfel de proiect de hotărâre nu a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Ploiești deși, în spațiul public, s-a vehiculat că ar exista fundamentat un astfel de proiect.

Pe de altă parte, trebuie precizat că evaluarea mărcilor reprezintă o solicitare expresă din partea Curții de Conturi.