Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

tufeni_large.jpg

În deplasare dar, totuşi, acasă! Aşa a jucat, astăzi, Petrolul, pe „Ilie Oană”, arenă închiriată de către un om de afaceri ploieştean, susţinător din această iarnă al grupării AS Tufeni. Iar „lupii” n-au fost deloc nişte gazde primitoare, câştigând de o manieră categorică un duel total dezechilibrat, scorul final, 10-0, fiindu-le suficient pentru a reveni pe prima treaptă a ierarhiei Ligii A Prahova.

 

 

Un meci care n-a avut, practic, istoric, în condiţiile în care s-a rezumat la un asediu cvasi-total al petroliştilor şi, implicit, la o luptă doar cu tabela de marcaj a elevilor lui Octavian Grigore. Iar robinetul cu goluri s-a deschis repede, după doar cinci minute, atunci când VINTILĂ a scăpat uşor din marcajul unui fundaş advers şi a înscris, lejer, din marginea careului mic.

 

Apoi, Tufeniul a primit răgaz de un sfert de oră să-şi tragă sufletul, până când VINTILĂ (17) a punctat din nou, profitând de un „serviciu” excelent al lui Claudiu Tudor. În iureşul ce  a urmat, tânărul fundaş central al gazdelor, Teodor Nuţă, s-a pierdut definitiv cu firea, înscriindu-şi, mai întâi, în proprie poartă (24), cu o deviere din 6 metri, pentru ca, după câteva zeci de secunde, să comită un penalty, transformat de CLAUDIU TUDOR (25). Spectacolul a continuat cu reuşita superbă a lui NINI POPESCU (42), un şut în vinclu de la 20 de metri, iar prima repriză s-a încheiat după cinci goluri trecute în dreptul petroliştilor, dar şi după cel puţin alte cinci ocazii imense.
Citește continuarea pe sportonlineph,.ro

 

 

Eveniment
  • Joi, 17 August 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident rutier în fața liceului Mihai Viteazu

Potrivit IJP Prahova, un accident rutier s-a produs joi în jurul orei 10.10 e Bulevardul Independenței din Ploiești, în zona liceului Mihai Viteazu.  Din primele informații puse la dispoziție de...