Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

meci barcelona

FC Barcelona s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după un scenariu SF: 6-1 pe teren propriu cu PSG și golul calificării la ultima fază! La 3-1 pentru Barcelona, francezii păstrau 3 goluri avans când mai erau doar 2 minute din timpul regulamentar, însă catalanii au făcut un final de meci fantastic și au întors calificarea!

 

"Putem să înscriem de 6 ori cu PSG", anunțase Luis Enrique la conferință, anticipând parcă thriller-ul. Gazdele au sperat din start că pot întoarce rezultatul și după doar 3 minute aveau 1-0, prin reușita lui Suarez cu capul din câțiva metri.

S-a făcut 2-0 în minutul 40, când Kurzawa a lovit greșit o minge care a ajuns în poarta lui Trapp. După acel 0-4 din tur, remontada părea în grafic.

 

Emoțiile francezilor au devenit tot mai mari în minutul 50, când Messi a făcut 3-0 din penalty. STOP! A apărut Edinson Cavani, care l-a liniștit pe Unai Emery, când a catapultat o minge în plasa lui Ter Stegen, 3-1!

Barcelona nu s-a lăsat însă! A mai înscris de două ori în minutele 88 și 90+1 prin Neymar. Golul calificării a venit în ultimul minut al prelungirilor. 5 minute dictase arbitrul neamț.

Cu Ter Stegen în careul advers, Neymar a lobat o minge peste toată apărarea franceză. Balonul a plutit până la Sergi Roberto, care a punctat din apropiere și a dus-o pe Barcelona în "sferturi"! Uluitor, supranatural!

sursa: gsp.ro