Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

petrolul-mizil.jpg

Petrolul a făcut spectacol la primul meci oficial din 2017, impunându-se cu 9-0 pe terenul formaţiei Rapid Mizil, într-o confruntare din cadrul optimilor de finală ale fazei judeţene a Cupei României, ediţia 2017-2018.

 

Golurile echipei lui Octavian Grigore au fost marcate de către Claudiu Tudor (40-pen, 78), Vintilă (43, 60, 71), R. Alecsandru (44), D. Gheorghe (75, 88) şi Prunescu (80).

Aşa cum era de aşteptat, Petrolul s-a impus lejer în confruntarea de la Mizil, una pe care a început-o, totuşi, destul de greoi. Gazdele au ţinut pasul vreme de aproape o repriză, ba chiar au avut o şansă imensă să şi deschidă scorul, în minutul 16, atunci când Prunescu l-a faultat în careu pe Smedoiu, dar Marinică a apărat penaltiul executat de către “căpitanul” Lambă.

 

Tot dintr-un penalti aveam să se marcheze prima dată, dar la cealaltă poartă şi cu celălalt “căpitan” mult mai sigur pe el, CL. TUDOR (40) învingându-l fără probleme pe C. Ene de la punctul cu var. A fost, practic, momentul ce a deschis robinetul cu goluri, pentru că, până la pauză, “lupii” au mai punctat de două ori, prin Vintilă (43 – reluare, din apropiere, după un balon respins de portar la şutul lui D. Gheorghe) şi R. Alecsandru (44 – “cap” din 6 metri, după o centrare trimisă, de pe stânga, de către Claudiu Tudor).
Citește articolul complet pe sportonlineph.ro