Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

vega

Închis la începutul lunii decembrie din motive de siguranță, bazinul Vega, administrat de Primăria Ploiești nu va fi redeschis prea curând. Peste 1.000 de copii sunt afectați de această situație.

 

Reprezentanții Primăriei Ploiești au declarat pentru observatorulph.ro că abia astăzi au intrat în posesia expertizei tehnice solicitate anul trecut și că urmează să fie executate lucrări de reparații în regim de urgență, fără să avanseze un termen limită pentru finalizarea acestora.

Decizia Primăriei Ploiești referitoare la bazinul Vega

 

O cititoare ne-a trimis pe adresa redacției o sesizare privind situația bazinului, pe care o publicăm mai jos:

Dupa cum stiti, bazinul Vega Ploiesti s-a inchis pentru renovari. Promisiunea a fost ca la data de 15 ian. 2017 bazinul de inot se va redeschide. 
Din pacate la acest moment 19 ian.2017, nu se stie cand se deschide sau daca se va mai deschide acest bazin.
Cel putin o mie de copii fac sport de performanta la acest bazin. Multi dintre ei au facut antrenamente 6 zile pe saptamana, uneori chiar si 2 antrenamente pe zi.
In lunile martie si aprilie sunt campionatele regionale de inot ale Romaniei pe categorii de varsta. Copii care nu vor lua baremurile la aceste campionate nu vor avea dreptul de participare la campionate nationale din vara. Se va pierde un an de competitii, de pregatire si chiar unii copii vor renunta la acest sport.
Tot in luna martie sunt campionatele nationale de juniori, tineret si seniori.
Copiii nostri, ai ploiestenilor, au nevoie de noi pentru a cere municipalitatii Ploiesti deschiderea de urgenta a bazinului Vega.
Avand in vedere ca este in joc viitorul copiilor (cel putin pentru acest sport) si nu o initiativa politica ( pentru care anumite zone media sa doreasca sau nu sa se implice), mi-as dori sa va uniti in acest proiect si sa reusiti   redeschiderea bazinului de inot Vega.
Pentru proiectele care privesc in primul rand pe cetatenii din Ploiesti ar trebui ca dvs., sa faceti front comun, sa promovati proiectele care sunt necesare pentru orasul nostru. Altfel o sa ne trezim peste noapte cu ,,parcuri'' de  20 milioane euro, hipodromuri fara omologari (si neconforme cu standardele internationale)  tot de milioane euro, linii de tramvai fara tramvai...