Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

copii ploiesti basketball

Pentru cel puțin trei ore, sâmbătă seară, Sala Sporturilor Olimpia a respirat, din nou, spectacol, baschet de calitate și surprize pentru copii, în cadrul primei ediții a Memorialului „Vladimir Arnautovic”.

 

Povestea unei seri magice s-a scris în ultima lună, alături de oameni dedicați fenomenului, simpli voluntari sau, nu în ultimul rând, parteneri ce au înțeles necesitatea unui astfel de eveniment, la Ploiești.

Proiecţii video şi mesaje din partea foştilor campioni

 

Seara de sâmbătă a debutat cu două proiecţii video cu şi despre Vladimir Arnautovic, care i-au adus pe spectatori în sfera evenimentului. „Bună seara, Ploiești, bună seara, celei mai bune echipe de baschet din România și celei mai frumoase galerii. Îmi pare rău că nu sunt acolo. Vă salut!”, sunt cuvintele pe care Vladimir Arnautovic le rostea cu ani în urmă, la o prezentare de gală a campioanei României, și care, sâmbătă, au rulat din nou, în liniște, la Sala Sporturilor, în aplauzele întregii asistențe.

Nu au lipsit, desigur, nici discursurile lui Cătălin Burlacu, o figură proemintenă a baschetului ploieştean din ultimul deceniu, şi Ionuţ Georgescu, fost preşedinte al campioanei României, doi oameni dedicaţi fenomenului, care, cu lacrimi în ochii, au vorbit despre bunul lor prieten, "Dado" Arnautovic, au depănat amintiri de la unele partide cruciale desfăşurate în ţară şi în străinătate şi, nu în ultimul rând, au ţinut să facă o promisiune. Aceea că, în viitorul apropiat, se vor întoarce în "Olimpia" pentru a rescrie istoria baschetului ploieştean, în memoria lui "Dado" şi a tuturor celorlaţi actori de pe teren care ne-au părăsit mult prea devreme, în ultimii 10 ani.
Citește articolul integral pe basketballploiesti.ro