gimnaste

Două sportive ale CSM figurează în topul primelor zece în topul Federației Române de Gimnastică Ritmică întocmit pentru 2016. Din păcate, staff-ul tehnic este neplătit de șase luni!

Mesajul ironic postat pe Facebook de Liliana Băescu: Anul trecut CSM Ploiesti a avut o singura gimnasta in acest clasament. Anul aceasta are doua. Managementul perfect al CSM Ploiesti a dus la cresterea cu 100% a acestei performante. Secretul: nu platiti antrenorii si obtineti dublu!

Postarea pe pagina de Facebook a secției de gimnastică ritmică a CSM Ploiești:

Federatia Romana de Gimnastica Ritmica a desemnat primele zece sportive ale anului 2016. In acest clasament se afla si doua gimnaste de la Clubul Sportiv Municipal Ploiesti, Alexandra Denisa Stoian si Miruna Ciocirlan. Determinarea voastra si straduinta de zi cu zi da roade! Si asta, in pofida faptului ca antrenoarea Puiu Simona este ignorata de conducerea CSM Ploiesti - in curand se fac sase luni de cand este neplatita! Ea si coregrafa Tatiana Dor. Bravo, sunteti un exemplu pentru comunitate! Felicitari tuturor!

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...