baschet

Centrul de tineret Youth Hub al AsociatieI Un Strop de Fericire organizeaza a III-a editie a Basketball Charity Event!

Evenimentul se va desfasura in data de 18 decembrie, ora 10:00, la Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti și se adreseaza tinerilor, competitia fiind impartita in trei categorii de varsta, -14, -18, +18.

Participantii pot forma echipe mixte, jocul de baschet desfasurandu-se 3X3 (3+1). 
Inscrierea se poate face incepand cu data de 4 decembrie prin completarea unui formular online ce poate fi gasit atat pe pagina de facebook Youth Hub Basketball Ploiesti, cat si pe site-ul asociatiei (www.stropdefericire.ro).
Se vor premia echipele castigatoare. https://www.facebook.com/youthhubbasket/

De asemenea, vor avea loc concursuri cu premii atat pe facebook, cat si in ziua evenimentului.

In spiritul sarbatorilor, in ziua evenimentului vom colecta donatiile voastre, bine cunoscutul SHOEBOX continand rechizite, dulciuri, jucarii, pe care le vom dona copiilor nevoiasi.

 
Proiectul isi propune, de asemenea, sa promoveze educatia prin sport, un stil de viata sanatos in randul comunitatii ploiestene, sa contribuie la educatia tinerilor prin implicarea acestora in organizarea unor astfel de evenimente.

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...