astana

Duritatea extremă a adversarilor din Kazahstan a făcut victime printre jucătorii României. Căpitanul Dragoș Grigore a ieșit în prima repriză, după o lovitură de cot primit în nas, iar naționala lui Daum a fost la un pas să îl piardă și pe Săpunaru, care s-a ales cu șase dinți sparți!

Dragoș Grigore a ieșit în minutul 26 în urma unui duel cu un adversar. Verdictul medicilor este crunt: fractură de piramidă nazală, ceea ce înseamnă că urmează o lunga perioadă de pauză.

Nici Chipciu nu a scăpat mai bine. A fost înlocuit la pauză, după ce a jucat minute bune accidentat. Medicii l-au anuntat că are ruptură musculară.

Cristian Săpunaru a fost dus la spital la finalul meciului, după ce a continuat cu greu jocul, în urma a două lovituri dure primite în repriza secundă. Prima dată a primit, în săritură, un cot în ceafă. A revenit pe teren, după ce a primit îngrijiri medicale.

Peste scurt timp, în minutul 74, a fost lovit violent cu capul în bărbie, în timp ce încerca să blocheze un adversar care avea mingea la picior. A petrecut momente bune căzut pe gazon, dar a reușit să se ridice și să continue. În urma loviturii jucătorul s-a ales cu șase dinți sparți.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Travel&Lifestyle
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

Transilvania - Frumusețe fără limite

Transilvania sau Ardealul este o regiune istorică și geografică situată în interiorul arcului carpatic, una din regiunile istorice ale României.  Transilvania este un ținut frumos si bogat atat cutural cat...

Național
  • Joi, 25 Mai 2017
  • De Mihai Popescu

România pregăteşte arma termobarică

Armata română a testat prima armă termobarică făcută vreodată în România. Dispozitivul de tragere foloseşte muniţie creată dintr-un amestec de explozibil şi combustibil. La impact, presiunea uriaşă...