Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

steauaaa

Steaua București a fost învinsă de echipa turcă Osmanlispor cu scorul de 2-0 (0-0), joi la Ankara, în prima etapă a Grupei L a Europa League la fotbal.

 

Formația din capitala Turciei a obținut o victorie meritată, prin golurile înscrise de Cheikh Diabate în minutul 64, din penalty, și Aminu Umar (min. 74).

Steaua a reușit o primă repriză destul de bună, însă evoluția din actul secund a fost modestă, în condițiile eliminării lui Enache din minutul 45+2, după un gest stupid.

 

Steaua a început curajos și a trecut aproape de gol chiar în primul minut, la lovitura de cap a lui Tamaș.

Osmanlispor a atacat susținut mai bine de zece minute, permițându-i lui Niță o intervenție bună în minutul 13. Vicecampioana României a echilibrat apoi disputa. Adrian Popa a fost blocat în minutul 26, după o pasă a lui Boldrin, iar imediat Golubovic a fost periculos la o lovitură de cap.

Tamaș, atent, a deviat în fața lui Diabate (32).

Șase minute mai târziu, Popa a trimis un șut destul de moale, la care portarul gazdelor a fost ușor nesigur. În minutul următor, Bourceanu, ajuns surprinzător în careul advers a avut o situație mai bună, dar a trimis cu capul pe lângă.

Steaua a rămas în zece oameni în al doilea minut din prelungirile primei reprize: Enache a luat al doilea cartonaș galben după ce a lovit cu capul un adversar, când echipa bucureșteană urma să execute o lovitură liberă din preajma careului gazdelor.

continuarea pe agerpres.ro