steaua

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a anunţat, miercuri, echipa pe care tehnicianul Laurenţiu Reghecampf o va folosi, joi, în deplasarea de la Ankara, cu Osmanlispor, în Liga Europa, Moke urmând a fi fundaş central, Toşca fundaş stânga, iar Florin Tănase va evolua în repriza a doua, scrie News.ro.

Echipa Stelei, potrivit lui Becali, este următoarea: Niţă - Enache, Tamaş, Moke, Toşca - Bourceanu, Muniru (sau Achim) - Ad. Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovici.

„Fă echipa cum vrei tu, dar ţine cont că avem patru jucători, Popa, Boldrin, De Amorim şi Tănase, care trebuie să joace. Şi a zis (nr. - Reghecampf) - joc cu De Amorim în prima repriză -. Bine, atunci îl bagi în a doua repriză pe Tănase. Da, ce, nu ne consultăm? Facem, aşa, de capul nostru? Patronul stă ca prostul şi nu ştie nimic?”, a declarat Becali, la Digi Sport.

Partida dintre echipa turcă Osmanlispor, unde este legitimat atacantul Raul Rusescu, şi formaţia Steaua Bucureşti, din prima etapă a grupei L a Ligii Europa, va avea loc, joi, de la ora 22:00, la Ankara.

sursa: digi24.ro

 

Articole asemănătoare
Sport
  • Duminică, 28 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Spectacol de lasere la Cupa României de la Ploiești

Cupa României disputată la Ploiești a însuflețit stadionul Ilie Oană. În pauza meciului Voluntari - Astra a existat un adevărat spectacol de lumini. Spectatorii de la meciul Voluntari - Astra au...