Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

mihnea popescu

Mihnea Popescu este unul dintre elevii care aduc mândrie și speranță atât Ploieștiului cât și întregului județ. Tânărul în vârstă de 14 ani înregistrează performanță după performanță atât în ceea ce privește rezultatele școlare cât și cele sportive. 

 

Mihnea, proaspăt absolvent de clasa a VIII-a la Colegiul Național Mihai Viteazu a reușit să obțină nota 10 la proba de matematică în cadrul Evaluării Naționale, iar la limba română se poate mândri cu un rezultat de 9.15.

Mihnea a spulberat mitul tânărului care dacă face sport neglijează învățătura, acesta fiind legitimat la CSU Ploiești Basketball unde face performanță.

Meritele sale au fost răsplătite prin urările primite din partea familiei, prietenilor, a ofcialilor ploieșteni, dar și din partea președintelui clubului, Ionuț Urzeală.

Totodată acesta a primit din partea centrului comercial Afi Palace Ploiești un Gift Card, iar restaurantul Orizont i-a oferit jucătorului ploieștean un voucher pentru a sărbători așa cum se cuvine rezultatele obținute alături de prieteni.

În sezonul viitor, Mihnea Popescu va evolua în continuare pentru CSU Ploieşti, sub comanda antrenorului sârb, Ivan Gemaljevic, la categoria de vârstă „sub 16 ani”.