tenis

Perechea Andreea Mitu/Raluca Olaru s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în timp ce perechea Irina Begu/Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur al probei de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, transmite News.ro.

Andreea Mitu şi Raluca Olaru au învins perechea Timea Babos/Reka-Luca Jani (Ungaria), scor 6-3, 6-4. În optimi, Mitu şi Olaru vor întâlni cuplul rus Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie 7.

Perechea Irina Begu/Monica Niculescu a fost eliminată în primul tur al probei de dublu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, de favoritele nr. 3, Hao-Ching Chan şi Yung-Jan Chan din Taiwan, scor 5-7, 6-4, 6-3.

Begu a fost eliminată şi la simplu, însă Niculescu va continua competiţia.

Și Andreea Mitu, locul 195 WTA, a fost eliminată în turul întâi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind învinsă de spaniola Garbine Muguruza, locul 4 mondial. Muguruza s-a impus, scor 6-2, 6-2. Andreea Mitu a ajuns pe tabloul de simplu în locul sportivei sârbe Jelena Jankovici, care s-a retras.

sursa: digi24.ro