Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

robertglinta

Puștiul de 19 ani din România a bifat o calificare de excepție în finala probei de 100 de metri spate. La prima lui participare la Olimpiadă, Glință a trecut de calificări, dar și de semifinale, ajungând între primii opt înotători ai acestei probe, la Rio!

 

În a doua serie semifinală, Glință a început foarte bine și la jumătatea curseai se afla chiar pe poziția a treia, în ciuda faptului că era cel mai tânăr concurent al seriei! În a doua parte a cursei a mai pierdut un pic din suflu, dar a încheiat al patrulea și s-a calificat în finală, ceea ce, la 19 ani, este cu adevărat remarcabil!

Chiar dacă este greu de crezut că puștiul Glință se va putea implica în lupta pentru medalii, prezența lui în finală îl recomandă ca pe o stea în devenire a înotului românesc, dar și mondial! În fapt, la nivel de juniori, el este cel care deține recordul mondial al probei de 100 de metri spate.

 

În dimineața zilei de mâine, după ora 4.00, Glință va evolua în finala de la Rio, dar ceea ce avea el de demonstrat a fost deja bifat!

 

Travel&Lifestyle
  • Miercuri, 19 Iulie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Cele mai bine plătite meserii din lume

Potrivit celor mai recente date emise de Biroul de Statistică în Muncă al Statelor Unite, iată câteva dintre cele mai bine plătite meserii din lume care nu necesită o diplomă de studii superioare: Controlor de...