primaria ploiesti sediu

Sportivii CSM Ploiești s-au văitat astăzi primarului Dobre că mor de foame.

În jurul orei 14:00 a avut loc o ședință tensionată între primarul municipiului Ploiești și sportivii și antrenorii de la CSM.

Sportivii s-au plâns că nu au mai fost plătiți din luna mai. ,,Astăzi am mâncat numai o porție de cartofi,, a susâinut antrenorul de box emerit Titi Tudor.

Dobre despre CSM: Nu arunci căpitanul unui vas care se scufundă

La randul său, primarul Adrian Dobre a spus că blocajul financiar de la CSM Ploiești este din luna mai, înainte de a deveni edilul Ploieștiului.

În discuție a intervenit și directorul Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu, amenințată de conducerea CSM cu plângeri penale.

Crăciunoiu a declarat că refuzul de a aviza plățile către club a fost provocat de raportul comisiei speciale constituită la nivelul Consiliului Local Ploiești, în care a fost criticat vehement faptul că sportivii au încheiat contracte pe PFA.

La finalul întâlnirii, Dobre a anunțat că municipalitatea va transmite o nouă adresa la ANAF pentru a primi un răspuns clar dacă legea permite sau nu existența PFA-urilor la nivelul sportivilor și antrenorilor plătiți din bani publici.

VIDEO Ședință la primăria Ploiești pe tema blocajului plăților către CSM


 

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Marți, 30 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Rectificare de buget la CSM

Bugetul Clubului Sportiv Municipal Ploiești a fost rectificat, cu 23 de voturi pentru și o abținere. Suma aprobată este de 1.077.000 lei, reprezentând plățile efectuate în perioada 1.01.2017 -...