suporteripetrolul

Suporterii Petrolului solicită, astăzi, înscrierea echipei lor în Liga A Prahova. 

Uniunea Suporterilor Petroliști va solicita, astăzi, la AJF Prahova, înscrierea echipei pe care o susțin în Liga A Prahova. Înscrierea formației care se va numi AS Uniunea Suporterilor Petroliști se va face în baza Certificatului de Identitate Sportivă care a aparținut Petrosport.

Solicitarea de înscriere în Liga A Prahova nu înseamnă, însă, că se obține și dreptul de participare la această competiție. Decizia în acest sens o va lua Adunarea Generală a AJF Prahova, convocarea acesteia fiind programată pentru data de 5 august!

Dar, prin acest pas se marchează separarea definitivă a Uniunii Suporterilor Petroliști de ideea proiectului Petrolul 52!

”Eu am spus-o mereu, e bine să existe un singur proiect ”Petrolul”, pentru a exista șanse reale în perspectiva susținerii financiare! Dacă se va merge separat, unii pe CIS-ul Petrolul 52 și ceilalți pe CIS-ul lui Goruneanu (Petrosport) și interesul oamenilor de afaceri de a investi în viitorul ”      Petrolul” va fi scindat! Eu sper să fie un singur proiect, care să coaguleze toți petroliștii într-un singur sens!”, a declarat președintele AJF, Silviu Crângașu.

”E limpede, noi mergem pe drumul nostru și astăzi (luni) mergem la AJF să cerem înscrierea în Liga A a echipei AS Uniunea Suporterilor Petroliști! Suntem mai uniți ca niciodată și știm ce avem de făcut pentru renașterea Petrolului!”, a punctat Octav Preda, reprezentatul USP.

În aceste condiții devine clar faptul că singura șansă a existenței unui proiect ”unic”, cum vrea președintele AJF, este aceea ca fostele glorii (Petrolul 52) să adere la proiectul Uniunii Suporterilor Petroliști.

 

Articole asemănătoare
Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 27 Mai 2017
  • De Roxana Tănase

Posturi vacante în 15 primării din Prahova

Mai multe primării din Prahova au scos la concurs posturi vacante de referenți, consilieri, inspectori, dar și posturi pentru muncitori calificați și necalificați. Astfel, Primăria orașului Mizil...