romania georgia victorie

Romania castiga contra Georgiei, scor 5-1, in ultimul meci amical dinaintea inceperii Campionatului European de fotbal. Tricolorii o vor infrunta pe Franta in meciul de deschidere al Campionatului European, pe 10 iunie, la Saint-Denis.

Romania a obtinut o victorie de moral, ajutata insa si de nationala Georgiei, care a marcat in proprie poarta de doua ori. Va fi oare suficient acest rezultat pentru ca jucatorii sa evolueze la fel de bine si in jocul cu Franta, de pe 10 iunie?

Romania a inceput excelent partida, profitand de erorile comise de defensiva georgienilor, marcand doua goluri in primele doua minute de joc. Adi Popa a deschis scorul in minutul 2, iar imediat dupa, in minutul 3, Rat a centrat in careu, iar capitanul Georgiei, Amisulashvili, a trimis in propria poarta.

Jucatorii lui Iordanescu au inceput bine si repriza secunda, Nicusor Stanciu marcand pentru 3-0, dupa o noua greseala a defensivei Georgiei (49'). Oaspetii nu i-au pus probleme lui Tatarusanu, reusind sa inscrie prin autogolul lui Cosmin Moti (67'). Pana la final, tricolorii au mai marcat de doua ori, prin Torje (80'), dar si printr-un autogol al lui Amisulashvili, care a deviat in proprie poarta un sut de la distanta al lui Keseru (87').

sursa: hotnews.ro

 

Articole asemănătoare
Național
  • Miercuri, 21 Iunie 2017
  • De Mihai Popescu

Nokia se extinde în Timişoara și face angajări

Grupul Nokia îşi extinde centrul de cercetare şi dezvoltare în telecomunicaţii din Timişoara cu 27.000 de metri pătraţi în prima jumătate a anului 2018, iar după finalizarea acestei etape va ajunge...