Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

Antrenorul de baschet la juniori (U 16), Mircea Constantin, a fost la un pas să fie dat afară de conducerea CSM Ploiești. Părinții au reacționat și, în urma protestelor transmise inclusiv primarului interimar al Ploieștiului, au reușit să-l "salveze" de la demitere.

 

Părinții susțin că demersul conducerii CSM Ploiești de a-l da afară pe antrenor nu are un fundament legal și corect, având în vedere performanțele sportive ale copiilor. Vezi mai jos reclamația transmisă de aceștia directorului CSM Ploiești, respectiv primarului Ganea.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții CSM Ploiești au transmis că "din punctul de vedere al clubului, subiectul este închis, pentru că, după ce a fost reanalizată situaţia, s-a ajuns la concluzia că a fost vorba despre o neînţelegere ce a dus la prima măsură luată. Drept urmare, s-a luat hotărârea ca antrenorul Constantin Mircea să pregătească în continuare echipa de juniori „Under 16" a CSM Ploieşti".

 

 

 

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...