Antrenorul de baschet la juniori (U 16), Mircea Constantin, a fost la un pas să fie dat afară de conducerea CSM Ploiești. Părinții au reacționat și, în urma protestelor transmise inclusiv primarului interimar al Ploieștiului, au reușit să-l "salveze" de la demitere.

Părinții susțin că demersul conducerii CSM Ploiești de a-l da afară pe antrenor nu are un fundament legal și corect, având în vedere performanțele sportive ale copiilor. Vezi mai jos reclamația transmisă de aceștia directorului CSM Ploiești, respectiv primarului Ganea.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții CSM Ploiești au transmis că "din punctul de vedere al clubului, subiectul este închis, pentru că, după ce a fost reanalizată situaţia, s-a ajuns la concluzia că a fost vorba despre o neînţelegere ce a dus la prima măsură luată. Drept urmare, s-a luat hotărârea ca antrenorul Constantin Mircea să pregătească în continuare echipa de juniori „Under 16" a CSM Ploieşti".

 

 

 

Articole asemănătoare
Social
  • Duminică, 23 Aprilie 2017
  • De Andra Vlad

Se schimbă vremea la Ploiești. Prognoza meteo

Astăzi, la Ploiești, sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie, însă vremea continuă să se încălzească. Astfel, maxima zilei va atinge 15 grade Celsius, în timp ce la noapte termometrele vor...