Timp de 25 de ani, Ploieștiul a fost gazda celei mai longevive competiții internaționale de gimnastică din România. Asta până în 2009, când la Sala Sporturilor Olimpia au început lucrările de consolidare și modernizare.

După ce a fost inaugurată în prezența fostului premier Victor Ponta, Saal Olimpia nu a mai găzduit competiția dintr-un motiv incredibil: autoritîțile locale nu au fost în stare să monteze în parchet dispozitivele de prindere ale paralelelor! 

Dezvăluirea a fost făcută de Corina Ungureanu, fosta campioana mondială la gimnastică, în timpul emisiunii Dezbaterile Wyl TV, care va fi difuzată în această seară de la ora 21:00.

Fosta gimnastă face acum eforturi disperate pentru a menține activitatea clubului sportiv Petrolul, care se află sub tutela Ministerului Sportului și care nu are nicio legătură cu societatea familiei Capră. 

 

 

Articole asemănătoare
Administrație
  • Miercuri, 24 Mai 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Grevă la Finanțele Locale Ploiești

Serviciul Public de Finante Locale Ploiesti anunta inceperea formelor de protest vis a vis de prevederile Legii Salarizarii, referitoare la forma de salarizare a functionarilor publici din...