Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

WhatsApp Image 2017-08-04 at 14.04.29.jpeg

Comercianţii care îşi vând marfa pe platoul de la Halele Centrale au parte astăzi de un nou record. Temperatura din interiorul pieţei depăşeşte 40 de grade Celsius.

 

Din cauza materialelor folosite la realizarea pieţei, în interior temperatura depăşeşte 40 de grade Celsius. Efectul de seră este la ordinea zilei. Atomizoarele de aer nu fac faţă şi, oricum, acestea sunt montate doar în anumite zone ale pieţei.

Prin urmare, comercianţi, dar şi cumpărători au parte de o adevărată saună. ”Nu avem de ce să ne plângem. E ca şi cum am merge la plajă, la mare. Ne închipuim că suntem pe litoral”, ne-a spus unul dintre producători.

 

Din cauza căldurii insuportabile, producătorii vin cu legumele pârguite pentru că oricum pe timpul zilei se coc instantaneu pe tarabă. ”Este foarte cald. Insuportabil”, ne-a spus o altă comerciantă. La rândul lor, clienţii nu zăbovesc prea mult în interiorul pieţei.

WhatsApp Image 2017-08-04 at 14.04.45.jpeg

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...

Național
  • Vineri, 18 August 2017
  • De Georgiana Kelemen

Canicula revine în acest weekend

Meteorologii au emis, joi, o informare de caniculă şi disconfort termic, valabilă vineri şi sâmbătă, temperaturile urmând să crească până la 34-36 de grade Celsius, în timp ce în sudul Olteniei şi...