Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

bacalaureat-2017-fizica.jpg

Primăria Muncipiului Ploiești va premia, vinerea aceasta, elevii care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat și la Evaluarea Națională de anul acesta.

 

În Ploiești avem o elevă care au luat 10 la Bac și alți șapte elevi care au obținut media nota 10 la Evaluarea Națională.

”Primarul Municipiului Ploiești, domnul Adrian – Florin Dobre premiază excelența în educație. Municipalitatea  rămâne consecventă ideii de a încuraja și susține inițiativele din sfera educațională prin premierea elevilor cu performanțe școlare deosebite.

 

Astfel, administrația ploieșteană va acorda și în acest an premii constând în sume de bani elevilor care au obținut nota maximă la sesiunea actuală de bacalaureat, precum și celor care au promovat cu nota zece examenul de evaluare națională și cei patru ani de studii gimnaziale.

Festivitatea de premiere a elevilor se va desfășura vineri, 28 iulie a.c., începând cu ora 12.30, în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Ploiești, care va avea loc la sala de ședințe de 200 de locuri a Palatului Administrativ.”,

, se arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

 

 

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 19 August 2017
  • De Roxana Tănase

Caniculă și disconfort termic în Prahova

Meteorologii au emis o informare de caniculă și disconfort termic care este valabilă până astăzi, inclusiv în Prahova. Potrivit ANM, astăzi vremea va fi călduroasă în toate regiunile. „Se vor...