Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

ploi-prahova-cod-galben-vijelie.jpg

Meteorologii au emis în urmă cu puțin timp (ora 18.40) o nouă alertă de ploi torențiale pentru Prahova, atenționare care este valabilă până la ora 20.00.

 

UPDATE: ANM a emis o atenționare de ploi torențiale, tot până la ora 20.00, pentru încă 11 localități din Prahov. Este vorba despre comunele Ariceștii Rahtivani, Brazi, Cocorăștii Colț, Filipeștii de Târg, Gorgota, Mănești, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Șirna, Târgșoru Vechi și Tinosu;

Până la ora 20.00, spun meteorologii, se vor înregistra averse ce vor depăși local 20 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, grindină de mici dimensiuni.

 

Localitățile vizate sunt Băicoi, Breaza, Câmpina, Urlați, Albești-Paleologu, Balta Doamnei, Bănești, Bărcănești, Berceni, Brebu, Ciorani, Colceag, Cornu, Drăgănești, Dumbrava, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Florești, Gherghița, Măgureni, Olari, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Provița de Sus, Puchenii Mari, Râfov, Scorțeni, Șotrile, Telega, Tomșani,și Valea Călugărească; 

Ploi cu caracter izolat se vor înregistra și în alte localități din Prahova. La Ploiești a început să tune și să plouă, iar vântul a rupt mai multe crengi de copac în special în zona Cameliei din Cartierul Nord.