Vara asta este despre tine - AFI Palace Ploiesti

banci-stropite-ulei3.jpg

Un ploieștean din cartierul Mihai Bravu s-a săturat de gălăgia din fața blocului și a hotărât să-i alunge pe tinerii care se adună seară de seară pe băncile amplasate pe domeniul public printr-un gest care i-a nemulțumit chiar și pe vecini. 

 

Bărbatul a stropit băncile de pe strada Cornățel, nr. 2, zona verde din apropierea blocului cu 10 etaje cu ulei de motor uzat. 

”Vă trimit trei poze în care vreau să vă arăt "spiritul civic" al unor persoane care își fac singure ordinea și liniștea în zona prin vandalizarea bunurilor publice, împroșcând cu ulei pe bănci și prin zonele apropiate, pe unde se poate așeza. Nu știu cine este responsabil dar oricum este un locatar din blocurile de pe strada Cornățel. Și nu este la prima "decorare". E adevărat, în zona asta se obișnuiește să se spargă semințe și să se facă gălăgie, dar nu consider că este normal să faci așa ceva.” a fost mesajul unui cititor al ziarului nostru care ne-a trimis imaginile de mai jos. 

 

banci-stropite-ulei2.jpg

banci-stropite-ulei1.jpg

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 22 Iulie 2017
  • De Roxana Tănase

Accident rutier pe strada Poștei din Ploiești

Două autoturisme au intrat în coliziune sâmbătă după-amiază, pe strada Poștei din Ploiești. Accidentul rutier a avut loc în jurul orei 14.00. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și...