Angina-of-the-chest.jpg

Medicii specialiști ai Dentirad Hospital răspund întrebărilor cititorilor pe teme de sănătate.

La întrebarea Diane N. ”Dupa ce fac efort fizic apar dureri in zona pieptului, ce mi recomandati?”, răspunsul specialiștilor Dentirad Hospital a fost următorul: 

”Durerile in piept pot avea diferite cauze, nu neaparat de origine cardiaca. Ele pot fi determinate si de probleme ale peretelui toracic - musculatura, cartilaje costale, etc. In aprecierea problemei dumneavoastra un rol important joaca si existenta altor situatii patologice sau anumitor tratamente cronice. Va recomandam un consult cardiologic care sa includa un test ekg, o ecografie cardiaca si apoi daca se apreciaza ca sint necesare , un test de efort si purtarea unui holter de ritm cardiac. Daca din punct de vedere cardiac lucrurile sint in limite fiziologice, va recomandam un consult de recuperare medicala”.

Așteptăm întrebările dvs. pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin mesaje pe pagina ziarului de Facebook . La solicitarea dvs., identitatea vă va fi protejată.

 

 

Articole asemănătoare
Național
  • Luni, 24 Aprilie 2017
  • De Mihai Popescu

Medici acuzaţi de moartea unui bebeluş

Scandal şi acuzaţii de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Părinţii unui bebeluş de patru luni spun că acesta ar fi murit după ce, în ultima lună, au mers cu el la mai multe spitale şi...